Pyynikillä trikoot repee – 3 kk 99 €!

Ovet on auki!
LOADED Studio on kompakti uusi salikonsepti, joka sijaitsee Pyynikin upeissa maisemissa. Studio on perinteinen punttisali (Real Gym) ja kokemus (Experience), ihan niin kuin kaikki LOADEDit tähänkin mennessä!

100 vuoden ajan Pyynikin trikoolla tehtiin tekstiilejä, nyt trikoot repeää kun tehdään lihasta. Kun trikoon alue on valmis, sieltä löytyy luxus asuntoja, hotelli, kauppa, panimoravintola, kahvila, ravintola ja huippuluokan sali, eli lopulta koko alue tullaan tuntemaan LOADEDista.

Studiosta löytyy yli viisikymmentä suorituspistettä, missä rakentaa elämäsi kondis. Kymmenen huippuluokan aerobista laitetta sekä Watsonin, Gymlecon ja Arsenalin kuntosalilaitteet, höystettynä ATX painoilla ja käsipainoilla.

Tarjoamme asiakkaillemme ensimmäisen vuoden ajan kaksi tuntia ilmaista parkkiaikaa uusitussa parkkihallissa.

Presale on avattu!

LOADED Premium Member jäsenyydellä pääset treenaamaan sekä Pispalan Real Gymille että Pyynikin Studiolle! Hankkimalla jäsenyyden verkkokaupasta sinulla on käytössäsi 2 salia yhden hinnalla!
https://kauppa.loaded.fi/pd/all/66/premium-access-member-2022/

Studio Pyynikki, 3 Month Presale
3 Month PreSale on kolmen kuukauden tarjouskortti, joka muuttuu automaattisesti kolmen kuukauden jälkeen LOADED Premium Access jatkuvaksi jäsenyydeksi, jonka hinta on 52 €/kk.
3 Month PreSale -kortti oikeuttaa Pyynikin LOADED Studion käyttöön 24 h / 3kk. Mikäli et halua jatkaa 3 kuukauden jälkeen LOADED Memberinä, tulee sinun ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen info@loaded.fi.
https://kauppa.loaded.fi/pd/all/69/studio-pyynikki-3-month-presale/

​​​​​​​