LOADED – 1 year, but we don’t STOP

LOADED Pispalan ovet ovat olleet auki vuoden. Siinäkin olisi jo aihetta juhlaan, mutta meille se ei riitä, kirosana! LOADEDia ei olisi ilman upeita asiakkaitamme ja siksi kiitoksena kanta-asiakkaillemme haluamme tarjota teille entistäkin enemmän samalla rahalla.

avaamme uuden toimipisteen tampereen pyynikille 1.6.

LOADED Studio on uusi konsepti, jossa kompaktimpaan tilaan ladataan järisyttävä kattaus LOADEDin standardin mukaisia laitteita!

2 salia 1 hinnalla
Premium-jäsenet saavat vapaasti käyttää niin Pispalan kuin Pyynikin saleja. Tämä siis koskee Membereitä, vuosi- ja 6kk-kortteja, 10-korttia ja 24 h PASS ostaneita.
Pyynikille tulee oma PreSale-kortti, jonka myynti alkaa ensi maanantaina ja jonka kulkuoikeudet ovat vain Pyynikille, vastaavasti Pispalan No Traffic -kortti oikeuttaa ainoastaan Pispalan käyttöön.

LOADED REAL GYM - pispala

Meillä on reilut 600 tyytyväistä asiakasta, päätellen siitä, että jäsenemme käyttävät palveluitamme keskimäärin 4 kertaa viikossa. Mutta koska me ollaan LOADED ja halutaan tarjota vain parasta, Real Gym tulee uudistumaan rankalla kädellä seuraavien kuukausien aikana.

Bullilla on ollut taas ostohousut jalassa, joten saamme tämän vuoden aikana 10 uutta laitetta/suorituspaikkaa! Suurvisiiri Suominen on jo etsinyt suurimmalle osalle niistä paikat ja loputkin mahdutetaan salille sujuvasti. Tämän lisäksi korvaamme kaksi olemassa olevaa laitetta uusilla, joten uutta testattavaa ja ihmeteltävää riittää varmasti.

Tuomme LOADEDille uuden konseptin: ASS Station
Gluteus maximus (suomeksi perse) saa oman harjoittelualueen, jolla eri kokoiset äässit saavat kyytiä. Ass Station sisältää yhdeksän suorituspistettä, jotka varmistavat, että WC-renkaan kohtaaminen seuraavana aamuna aiheuttaa erilaisia pakonomaisia liikkeitä.

Pakaran lisäksi rinnanseutu viedään uudelle tasolle, hauikset räjäytetään kasvuun parilla uudella masiinalla, pohkeita päästään kiusaamaan uudella laitteella ja siltä varalta, ettei miltei 20 selkälaitetta riitä, tuomme pari lisää. Taisi siellä muuten olla joku uusi jalkalaitekin.

LOADED Tampere tarjoaa asiakkailleen siis täysin uuden salin, uuden konseptin sekä pirusti uusia leluja!!!​​​​​​​

sold out poistuu tänään 6.5.

Uuden Pyynikin salin ja Pispalan uudistusten myötä voimme ottaa reippaasti uusia jäseniä. Maanantaisin ja tiistaisin meillä on treenaajia ja tunnelmaa, mutta suorituspaikkoja on aina vapaana, joten kunkin lihasryhmän pystyy treenaamaan tehokkaasti kellonajasta riippumatta!

Premium Memberin ostolinkki löytyy siis verkkokaupasta ja maanantaina lähtee myyntiin Pyynikin 3 kuukauden PreSale -kortti!

Avoimet ovet tänään perjantaina 6.5. ja huomenna lauantaina 7.5.

Aikataulu:
Perjantai klo 12-19 – Treenaamaan pääsee kaikki
Lauantai klo 10-15 – Kaikki treenille, Edulta evästä, meiltä kakkua ja treenijuomaa sekä respasta BAO-ravinteet -30%